Levi’s X ‘The Simpsons’ Take a Trip to Springfield Elementary med denne nyeste kapselkolleksjonen

La oss være ekte, hvem liker ikke The Simpsons? Fordi ’89, har alles foretrukne animerte TV -serie tilbudt oss med en rekke morsomme øyeblikk i tillegg til en overflod av ikonografi. Nå for SS22 har Levis X The Simpsons gått sammen om å vise frem noen av Springfields fineste øyeblikk på en rekke vårinspirerte stykker.

Inkludert i denne nyeste kolleksjonen ser vi denimjakker, langbilde tees, gensere, containerhatter, corduroy -sett, hettegensere, gileter samt tilbehør, med hver blokkerende unike ikonografi relatert til noen få av Springfields mange anerkjente øyeblikk så vel som karakterer.

Bilde gjennom Levi’s
Gjennom kapselen ser vi nikker til de velkjente åpningskredittvurderingene av showet. Som et resultat er blå himmel så vel som skyer omtalt over en puffer-gillet i tillegg til en tverrkroppsveske. I tillegg ser vi på samme måte Simpsons berømte gule nyanse som vises over en matchende Corduroy -arbeidsjakke så vel som buksesettet.

Bilde gjennom Levi’s
Andre deler av samlingen nikker til bestemte scener med både broderi og trykte stiler som ble vist frem. For de som ønsker å få tak i denne tradisjonelle samlingen, vil hele Levi’s X The Simpsons -sorten introdusere 3. mars på tvers av Levis nettsted. I andre nyheter omfavner Stone Island uniformert stil for sin SS22 Ghost Collection.

Bilde gjennom Levi’s

Leave A Comment