Ditt aller første blikk på den ryktede årgangen til Jordan 1 High ’85 “Neutral Grey”

Hvis du har overholdt sneaker -scenen en stund nå, vil du forstå akkurat hvordan Air Jordan 1 ‘ 85 “Nøytral grå” er. Hvis du ikke er klar over, var det en av de aller første AJ1-colorways som ga ut all metoden tilbake i 1985, så vel som det er ganske mye det eneste paret som aldri har sett en gjenutgivelse!

Ryktene om en gjenutgivelse (35 år etter OG-lanseringen) har sirkulert en stund nå, med pålitelige sneakerkilde @zsneakerheadz som gir oss et aller første blikk på paret i kjøttet. Vil du se etter politibetjent denne ultra-rengjøre Jordan-utgivelsen? Sjekket ut for mer informasjon akkurat her hos den eneste leverandøren!

Bilde via Zsneakerheadz
Paret ser ut til å være laget av premium lær av høy kvalitet, så vel som er pyntet i en først og fremst hvit colorway, med de legendariske nøytrale grå detaljene som vises over Swoosh -logoene på hver side, så vel som semsket panelene i kragen. Tradisjonelle Air Jordan -detaljer som vingelogoen i kragen, så vel som Nike Air -merkevarebygging på tungen er til stede som alltid, sammen med OG Hang -taggen for en vintage følelse.

Dette er alt pent på en hvit gummi mellomsåle som skjuler en Nike Air-dempingsenhet i full lengde, noe som betyr at disse er mer enn passende for hverdagslitasje i hele byen. Hvis ryktene er sanne, vil disse sannsynligvis være et av de mest populære Jordan -parene på lenge, så vel som ikke vil være en enkel politimann.

Bilde via Zsneakerheadz
Nike Air Jordan 1 ‘85 “Neutral Grey” er fremdeles ennå ikke bekreftet av Nike eller Jordan Brand, men du kan være trygg så snart flere detaljer overflaten vil gi deg beskjed. I mellomtiden kan du holde det låst her hos den eneste leverandøren, så vel som mens du er her, inspiser den rødglødende Nike TN Air Max Plus “Lava”!

Bilde via Zsneakerheadz

Leave A Comment