Disse splitter nye Adidas Forum -fargene falt bare på Adidas UK!

Adidas Forum er, hendene ned, en av årets mest populære silhuetter. Å gjøre sin store debut tilbake på 80-tallet, det gjorde et enormt comeback i år sammen med en rekke må-ha-farger, og disse tre er absolutt ikke forskjellige. Kampanjen ble opprettet for å feire de kulturelle lederne som omdefinerer morgendagens stil, og er britiske artister Slowthai og Beabadoobee og er inspirert av den inderlige ånden i fordomsfri eksperimentering.

Int’l frakt

Kjøp nå

“Legend Ink” er et tilbakeslag til de første dagene med en retro-påvirket palett og en stor vekt på den ikoniske Trefoil-logoen. Det er også to “kongeblå” dråper også, og ankommer de lave og mellommodellene. Disse er alle bygget på toppen av “skyhvite” baser som gjør dem perfekte for de sydende sommermånedene.

Stropper rundt ankelen gir den ultimate lockdown -passformen, mens perforeringer gir toeboxen for en pustende opplevelse som gjør disse Adidas -trenerne optimale for hverdagslitasje.

Int’l frakt

Kjøp nå

Tilgjengelig nå fra Adidas UK, bør ikke Adidas Forum Collection gå glipp av! La oss få vite hvilken farge du føler mest, og i relaterte nyheter tar Adidas 4D Cush “Carbon” Futurecraft til neste nivå!

Int’l frakt

Kjøp nå

Leave A Comment