Kan Yeezy 700 V3 slippe Boost for Adipren?

Da vi fikk vår aller første titt på Yeezy 700 V3 tilbake i september, forsto vi direkte bort at det kom til å bli et must -politimann. Hjernen til Adidas visepresident så vel som den innovative direktøren Mark Miner, som tidligere jobbet på Nike frem til 2014, omarbeidet den den tykke silhuetten, og ser ingenting ut som forgjengerne forventer for den tykke mellomsåle som er til stede nedenfor. Etter å ha sagt, ryktet ryktene om at Kanye West kan slippe boost for enda en dempende innovasjon for denne utgivelsen, så vel som her er det vi forstår så langt!

Dette er malt i en ren hvit palett, men når lysene er slått av et ribburs påvirket utseende, men når lysene er slått av, lyser det virkelig i mørket som vises her. Passer sammen så vel som skum består av det øvre, mens et sterkt svart snøresystem så vel som tunge gir en kontrast som garantert vil snu hoder hvor som helst du går. Når du beveger deg nedover, er det her ting blir litt mystiske.

falsk

I følge Sneaker Insider @KickWhoshow vil 700 V3 erstatte Boost med et nytt materiale. Når du ser på bunnen av skoen, vil du se at en sterk blå fargetone kikk med yttersålen, i stedet for å øke det som har gjort runder på falske par. Selv om dette ennå ikke er offisielt bekreftet, er det risikofritt å anta at det vil være Adipren, og tenker på nøyaktig hvor fremtredende det viser seg i år. For å legge til dette bruker du allerede Adipren på Yeezy 500, så dette ville ikke være så bra utenom det vanlige.

Enten det er en ennå ikke-kunngjort dempingsteknologi holder seg å se, men en ting som er sikkert er at Yeezy 700 V3 vil falle en gang neste år. La oss forstå hva du tror om dette, i tillegg til å sørge for å holde det låst på den eneste leverandøren for de mest populære sneakernyhetene og utgivelser!

falsk

Leave A Comment