Sacai X Nike Blazer Low “Classic Green” & “Magma Orange” fikk nettopp en gjenoppbygging!

Hvordan Sacai X Nike Blazer Low “Classic Green” og “Magma Orange” begge fremdeles er tilgjengelige er utenfor enhver form for vitenskapelig forklaring. De åndelige oppfølgerne til Blazer Mid Colourways fra 2019, hvis du ikke fikk sjansen til å kopiere disse to tilbake i juni, så er du heldig, da de nettopp har lagt opp igjen på Luisa gjennom Roma!

Først ertet i Sacai X Nike Spring Summer 2021 Lookbook, begge farger kan skilte med ultra premium lær og semsket skinn og rene paletter som gjør dem optimale for de sydende månedene fremover. “Magma Orange” spiller rundt med gule aksenter, mens den “klassiske grønne” har “middels grå” nyanser langs toebox og en smule blå over skumtungen.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Kjøp nå

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Kjøp nå

Selvfølgelig ville det ikke være en chitose abe -kollaps uten tillegg av hennes signatur dekonstruerte elementer. Fra Nike swooshes til mellomsålen under føttene, har stort sett alt blitt doblet opp for en trippy estetikk som du bare ikke kan ignorere. Du finner til og med to sett med snøringer også, og sikrer at blazer -lavene dine er låst ned til perfeksjon.

Forsikre deg om på Luisa gjennom Roma, sørg for at du får Sacai X Nike Blazer Low “Classic Green” og “Magma Orange” nå før det er for sent! La oss få vite hvilken farge du sikret, og i relaterte nyheter avduket Edison Chen bokstavelig talt bare en gjeng med aldri før sett Sacai x Nike Ldwaffle Colourways!

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Kjøp nå

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Kjøp nå

Leave A Comment