Nike Dunk High “University Red” kommer tilbake med OG -vibber fra 1985

Nikes dunk -silhuett har dukket opp i mange gjengivelser med tanke på at den kom tilbake til sneakeruniverset i 2019, med noen til og med en høy videresalgspris på grunn av Svært ønsket design fra innflytelsesrike figurer i bransjen som Virgil Abloh og Travis Scott. Men når det er sagt, tviler vi ikke på at hardcore dunk fans liker originale farger i stedet for de nye. Og nå som lekket bilder av Nike Dunk High “University Red” har dukket opp på nettet – kledd i et OG “Vær tro mot skolen din” -antrekk fra 1985, er Old School Shoe Collectors allerede rustet til Drop Day.

Den “universitetsrøde” fargen viser ingen ville fargeblokkeringer og fancy motiver, bare en grunnleggende to-tonet sminke av rent hvitt og fet rødt. Så hva gjør det virkelig spesielt? Det var en av Nike Dunks første fargestoffer og opprettet for St. John’s University.

Bilde ved hjelp av sneakerknockerzllc
Int’l frakt

Se mer

Akkurat som Nike Dunk Low SP “University Red” fra i fjor, ankommer disse høykuttede, retro basketballskoene med den samme sprø hvite skinnbasen, og setter scenen for “University Red” -overlegg for å poppe. Mens en polstret mellomsåle i full lengde sitter ulemper, er kjente komponenter som vi alle kjenner og elsker, forblir på denne nye versjonen for å fullføre det tidløse ensemblet: profil swooshes, perforerte tåbokser, merkede tungetiketter og bittesmå hæltrekk.

En offisiell utgivelsesdato for Nike Dunk High “University Red” er ennå ikke bekreftet, så hvis du vil introdusere dette paret til oppstillingen din, foreslår vi at du holder deg innelåst i Ideal her på den eneste leverandøren for alle de nåværende Nike -utgivelsene. I lignende nyheter kanaliserer Nike Dunk Low “Goldenrod” Wu-Tang vibber.

Bilde ved hjelp av sneakerknockerzllc
Int’l frakt

Se mer

Leave A Comment