Legg til en uniformert stil på dine pasninger med Maharishis 1960-tallets væpnede styrker

London-baserte streetwear kollektive Maharishi viser ingen indikasjoner på å bremse en hvilken som helst type tid snart de presenterer sin tekniske Riverine-samling.

Tegning motivasjon fra 1960-tallet US Navy Riverine Unit-klær, denne samlingen av klær, hilsen til Forsvarets garderobe av gamle, så vel som bringer dem tilbake til livet med en moderne vri. For den ukjente, er Maharishi ingen fremmede for å utnytte tidligere væpnede styrker garderobe for motivasjon med tidligere samlinger som spurres på av DPM (forstyrrende mønstermateriale) kamuflasje samt miltype (militær typografi).

Bilde via Maharishi.
Denne kapselen er utviklet av et utvalg av smocks, væpnede tvinger skjorter, shorts samt bukser som fremhever nøkkelfunksjoner oppdaget på 1960-tallet, inkludert justerbar passform sammen Gaiters, indre webbing samt tilpasningsdyktig tunneling. Resirkulert samt tøff i bruk vannbestandig ripstop blir oppdaget gjennom hele samlingen sammen med sprut av nylon, samt bomull for å skrive en rekke uniformerte silhuetter.

Fargekombinasjonen består av dine typiske væpnede krefter øko-vennskap, så vel som olivenene gikk sammen med av bindestreker av svart, hvitt og brunt. For å overflate av samlingen, velg garderobe har blitt gitt en østlig inspirert vri som inkluderer infusjonen av en US Army Ecws Parka, samt en tradisjonell japansk kimono.

Bilde via Maharishi.

Bilde via Maharishi.
Maharishis 1960-tallet Forsvarsamling er nå tilbudt på merkevarens nettbutikk, så ikke vent, så vel som ta med litt taktisk stil tilbake i dine passer. I andre nyheter er ilithood x adidas originaler skolen 80 flaming varmt.

Bilde via Maharishi.

Leave A Comment