POP Trading Business X Converse Collection får to-tone-behandlingen

som overholder sin sinnsykt fremtredende kollaps med New Balance, Amsterdam-baserte skateboard-merkevare Pop Trading Business har nå gått sammen med Converse for den ekstremt ønskede Pop Trading Business X Converse Collection. De komplekse detaljene om disse slår konkurransen ut av vannet med en tofarget estetikk som er vanskelig å gå glipp av, og konkurransen.

Begge designene består av to essensielle silhuetter inkludert Jack Purcell HI samt Jack Purcell, og er gjort opp med sammenstøtende farger med førstnevnte som dukker opp i en “skiferblå” så vel som “sitrus” -kombinasjon så vel som sistnevnte i ” OX Egret “så vel som” Red Dahlia “.

Bilde ved hjelp av samtale
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av samtale
Int’l frakt

Se mer

Lerret overdeler tilbyr en fleksibel i form som er ganske vanskelig å ha på seg, mens metalløyer så vel som en gummiert tåhette låner ut for den tradisjonelle Converse -estetikken som alle av oss forstår så vel som kjærlighet. En subtil, men slående “ulemper” identifiserer, pryder ankelen, så vel som for å avrunde alt av, “Pop Trading Company” er debossed Ideal foran skoen, og avslutter designet.

Sett for å introdusere 19. juni, sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren hvis du krever POP Trading Business X Converse Collection i livet ditt. La oss forstå hvilken farge du vil gå for, så vel som mens du er her, her er 25 må-ha Converse som hvert sneakerhead må eie!

Bilde ved hjelp av samtale
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av samtale
Int’l frakt

Se mer

Leave A Comment