Yeezy Boost 350 V2 “Mono Cinder” er Kanyes stealthiest Colourway ennå

med Yeezy Boost 350 V2 “Mono Pack” som slipper snart, det er ganske garantert at denne sommeren kommer til å bli tent, og Yeezy Boost 350 V2 “Mono Cinder” er bare en av de mange grunnene til! Ingen tvil om at Kanye Wests stealthiest sneaker ennå, vi kommer nå på nært og personlig takket være disse ferske nye skuddene fra sneaker innsider @yankeekicks!

Et ultra pustende inntrykk av “asken” som falt rundt denne tiden i fjor, “mono cinder” er malt i en myrdet “trippel svart” farge og er laget av et monofilamentnett. Hvis du er usikker på hvordan dette materialet føles, så bare ta en av de siste 350 V2 -politiet og føle sidestripen. Denne øvre er utført med metalløyer for tau-snørene å løpe gjennom, og rundt ryggen finner du en gjennomsiktig hæltrekk-fane som ligner en slående likhet med den som ble funnet på “Friends & Family” -fargen som var ertet for noen år tilbake.

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Selvfølgelig ville det ikke være en 350 uten tillegg av den ribbede mellomsåle under føttene. Tilført Adidas Boost -teknologi for demping som er utenfor hitlistene, er dette en av de mest komfortable Yeezys som noen gang er laget.

Ryktet om å falle sammen med tre andre inkludert “Mono Clay”, “Mono Ice” og “Mono Mist”, vil Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Mono Cinder” lanseres 21. juni! La oss få vite hvilken farge du føler deg mest, og mens du er her, kan du like godt komme på nært hold med Yeezy Boost 350 V2 “Leaf”!

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Leave A Comment