Air Jordan 1 ‘Fearless’ overflater i en Blacked Out Colourway

bilder via Solebyjc

Tidligere denne måneden fikk vi et blikk på en Air Jordan 1 ‘Fearless’ Colourway som smeltet sammen to av Jumpmans mange berømte paletter til en, noe som resulterte i en livlig sko som garantert vil slå hoder. Nå, takket være Sneaker Insider @solebyjc, har den ‘fryktløse’ dukket opp i et fullstendig svartete fargeskjema, og vi ser vårt første utseende noensinne!

Laget fra paneler på paneler av premium nubuck, kontrast rød søm går over hele øvre for en mystisk stemning. En stor juvelert swoosh skyter over sidene og mediale panelene med en blank finish, og for å gjøre ting enda mer interessante, tegner typografien snørene i en utfyllende rouge -fargetone.

Bilder via Solebyjc

Når vi beveger oss inne i skoen, finner du en knallrødt innersåle som hyller Michael Jordans berømte basketballhall for berømmelse induksjonstale, “grenser, som frykt, er vanligvis bare en illusjon.” Med ordet “frykt” krysset ut, av denne grunn fargen på fargen.

I følge @solebyjc vil denne versjonen av Air Jordan 1 ‘Fearless’ gi ut en gang på slutten av året. Slipper MJ altfor mange svarte og røde Air Jordan 1s? Eller skal han gi ut mye mer? La oss få vite hva du tenker, og sørg for å holde det låst for de nåværende og største sneakernyhetene!

Leave A Comment