Union LA X Air Jordan 4 SP får endelig en utgivelsesdato

Det var akkurat denne dagen i fjor da vi først avduket at en Union La X Air Jordan 4 SP var i verkene. Oppfølgeren til Chris Gibbs ‘legendariske Air Jordan 1 -samarbeid som fortsetter å selge for over £ 1000 til og med to år senere, for å si at vi er utenfor hyped er en underdrivelse i seg selv.

Foreningen skal komme i to farger inkludert “Off Noir” og “Guava Ice”, og vil være laget av en rekke premiummaterialer, inkludert luksuriøst skinn og smidig semsket skinn. Fiery Hot “Light Fusion Red” aksenter tar veien gjennom, mens flere fargetoner treffer eyelets og Nike Air Midsole for en kontrastpop som garantert vil vri hoder uansett hvor du går.

Å slippe sammen med t-skjorter, trenerjakker, bukser og mer, ikke mye annet er kjent om klærområdet, selv om Gibbs i fjor sommer nevnte at det vil ligne brikkene som fulgte med deres første samarbeid, men vil være “litt mer risikabelt” .

Den etterlengtede Union La X Nike Air Jordan 4 SP, som slipper den 25. august med en prislapp på rundt £ 210, kan være årets kollaps. La oss få vite om du vil være med, og mens du er her, er dette de 25 beste Air Jordan 4 -fargene gjennom tidene!

Bilde via py_rates

Leave A Comment