Du vil ikke tro at lagernummer for Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Statisk’

Med den overhengende utgivelsen av Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Statisk’ Rundt Corner, vet vi nå lagernummerene for denne eksklusive Drop, og de skal sjokkere deg!

Med en hvit PriMeknit øvre som har en rekke mønstre, inkludert striper og polka prikker, er “statiske” i motsetning til noen yeezy vi har sett før. Helt å gjøre unna med den konvensjonelle sidestripen, denne skoen velger i stedet for en gjennomsiktig stripe som lar brukerne bøye sine sokker, slags som den off-white X Converse Chuck Taylor All Star. For å avrunde det hele, slipper tykke hvite tau snøres skoen sammen, mens en unikt formet mellomsåle sitter underfoot, som huser en seng av løft for ekstra komfort og en jevnere strid.

Ifølge våre kilder vil det være 28.000 par lastet på Adidas EU. Dette er overraskende beløpet vurderer at det var 22.823 ‘sesam’ og bare 12.000 ‘semi frosne gule’ under res på resten i forrige uke. Jeg antar at Kanye virkelig betydde det da han lovet at en dag alle vil kunne lage et par yeezys, va?

Gi oss beskjed om hva du synes om denne nyheten ned i kommentarene nedenfor, og hvis du vil copping adidas yeezy boost 350 v2 ‘static’! I relaterte nyheter, her er alt vi vet så langt om Kanye’s Yeezy Lineup for 2019!

Hvis du tenker på å kutte litt helt ny adidas varme, vær sikker på å sjekke ut det siste her!

Leave A Comment