Kan Air Jordan 1 High OG “Patent Royal” være i verkene?

Med det etterlengtede “Patent Bred” som endelig dropper neste måned, får vi nå vårt første blikk på hva som kan være Air Jordan 1 High OG “Patent Royal”. Mens disse lekkasjene ennå ikke er bekreftet, har bilder av det som blir kalt prøver dukket opp over internett, og hvis de er legitime, så teller oss inn.

Inspirert av OG “Royal” fargevalg, er den berømte fargeblokkeringen blitt beholdt, men selve materialene er blitt slått ut. I stedet for den klassiske tumblede skinnkonstruksjonen som vi alle kjenner og elsker, har denne Air Jordan 1 blitt drapert i blankt patentskinn for et vått utseende. Selv om dette kanskje ikke er alles kopp te, er det ingen tvil om at det tilfører en annen dimensjon til den legendariske paletten.

Bilde ved hjelp av jfgrails
Int’l frakt

Se mer

Den signaturvingede basketballemblemet er fint stemplet på ankelen, mens en nike swoosh skyter over sidene og mediale sidepanelene. Akkurat som originalen, er luftsolen malt i en skarp helt hvit farge som tilfører en pop av kontrast til skoen, og avslutter designet.

Som påpekt før, er Nike Air Jordan 1 High OG “Patent Royal” sannsynligvis bare et utvalg i øyeblikket, så det er ingen planer om at det skal slippes. Når det er sagt, hvis de tilfeldigvis lanserer, vil vi være de første til å gi deg beskjed. La oss få vite hva du synes om denne fargen, og i relaterte nyheter er Air Jordan 1 High ’85 “Georgetown” her etter nesten 40 års ventetid!

Bilde ved hjelp av zsneakerheadz
Int’l frakt

Se mer

Leave A Comment