Ta strikkeklær-spillet ditt til nye høyder med Represent’s Mohair-genser

for mange av oss, omtale av strikkeklær sender en kald chill nedover ryggraden fordi vi vanligvis tenker på disse brikkene som utelukkende vinterklær. Hva om vi fortalte deg at det ikke var tilfelle? Med det beste stykke strikkeklær kan du bruke og legge disse varene året rundt, og det er nettopp derfor vi ønsker å introdusere deg for Representions Mohair-genser.

Bilde gjennom representerer
EU -frakt

Kjøp nå

Dette trendy tilskuddet kommer med en 50% mohair, 30% nylon og 20% ​​ullkonstruksjon, og skaper en tungvektdesign som fremdeles kan skilte med ekstraordinær form. I tillegg til den litt beskjærte passformen, viser dette stykket en ribbet hem, nakke og mansjetter for å garantere varen forblir behagelig og beskyttet under slitasje. Med Representions logo som bare finnes på den indre utringningen, er dette stykket svært egnet for de som ønsker å legge til et snev av minimalisme eller kontrollert stil i deres passform.

En av disse gjengivelsene vil par perfekt med et utvalg av toner. For de som ønsker å klare dette representerer Mohair -genseren, er den for øyeblikket på lager på merkets nettsted, så ikke vent rundt!

Bilde gjennom representerer
EU -frakt

Kjøp nå

Leave A Comment