Først se på Yeezy Improve 350 V2 Static ‘Beluga’

Kanye Wests Yeezy-serie for 2019 er alvorlig hurtiging. Forrige uke avslørte vi den kommende Yeezy 700 -serien, og Internett gikk nesten i sammenbrudd med nyheter om to “spesielle utgivelser”; Yeezy 350 ‘Hyper Space’ og ‘Clay’.

Det virker enda mye mer varme på vei, i det minste, hvis det nåværende innlegget fra @earlycop er noe å gå etter. I følge denne sneakerlekkasjekontoen er Yeezy Improve 350 V2 Static satt til å lansere i en Beluga-inspirert farge.

Dette ville gjøre det til den tredje iterasjonen for ‘Beluga’ -området, den første spennet tilbake til 2017 med debut ankomst av 350-V2. Selvfølgelig fulgte ‘Beluga 2.0’ neste og selv om den ikke er så populær som originalen, er det fortsatt en vare på videreselge -markedet.

Det ser ut til at Kanye ønsker å fortsette Beluga -avstamningen, denne gangen gir fargen til 350 V2 -statisk – en sko som er preget av den gjennomsiktige stripen over sideveggen.

Et første bilde ble lekket ved hjelp av @earlycop, selv om ikke alle er overbevist om at disse er legitime. De har absolutt de samme fargene som ‘Beluga 2.0’ ideal ned til den oransje tråden over hæltrekningen. Den eneste forskjellen er den mønstrede Primeknit og Clear Mesh Stripe.

Riktignok ville dette være en øyeblikkelig hit med Yeezy -fans hvis de skulle løslate. Men foreløpig er det ingen bekreftelse. Hold den låst til @thesolesupplier for oppdateringer, samt mye mer Yeezy lekkasjer!

Leave A Comment