Kan dette være den off-white x Nike Air Force 1 “Triple Black”?

Kan det være en annen off-white x Nike Air Force 1 på vei? Vi håper absolutt det. Tilbake i juli ga Virgil Abloh ut “University Gold” som et sjokkfall på SNKRS, og bare en håndfull sneakerheads klarte å få dem. Før det var den siste off-white AF1 som ble gitt ut for allmennheten helt tilbake i 2018. Mens vi sannsynligvis har håpene våre satt for høyt, har Metro Boomin nettopp tatt til Instagram for å erte den aldri-før-sett av -WHITE X NIKE Air Force 1 “Triple Black” – og vi tar vårt første blikk ennå!

Denne stealthy joggeskoene tar på seg den klassiske “Triple Black” -fargen, og kan skilte med en full skinnkonstruksjon som er myk og glatt å ta på. En sydd Nike-swoosh glir over sidepanelene, mens medialen er forbeholdt teknisk verbiage.

På dette paret har Abloh skrevet “Metro 3 Times” med oransje markør på luften mellomsåle. Han har også brodert et kryssende sverdmotiv på hælen som refererer til 21 Savages Savage Mode EP 2016 som Metro Boomin produserte.

Vi er ganske sikre på at Off-White X Nike Air Force 1 “Triple Black” aldri vil få en offentlig utgivelse, men hvis de gjør det, vil vi være de første til å gi deg beskjed! Forsikre deg om at du holder den låst på den eneste leverandøren for din beste sjanse til å politisere, og mens du er her, må du sørge for å sjekke ut vår foretrukne Off-White X Nike Dunk Low “Dear Summer” toll!

Bilde gjennom Metroboomin

Leave A Comment